Gezamenlijk aanbod voor partnerrelatietherapie in Midden-Limburg door Ruud van Roosmalen en Sarah Hertens.

13 Nov 2023

Nadat ik afgelopen jaar mijn individuele therapieën heb afgerond blijf ik wel beschikbaar voor partnerrelatietherapie. In samenwerking met Sarah presenteren we extra mogelijkheden voor zowel individuen en koppels die worstelen met relationele issues.

Sarah Hertens behaalde een Master in de Klinische Psychologie aan de KULeuven, volgde een therapieopleiding in de Psychoanalytische Psychotherapie en specialiseerde zich in partnerrelatietherapie. Ze heeft al 20 jaar een eigen praktijk in Hasselt als “Partner in relaties” waar ze zowel individuen, singles als koppels begeleidt die worstelen met relationele issues. Ze schreef het boek “Ik zie je (graag). Mild partnerschap.” en is een Belgisch TV-gezicht en veel gevraagde relatie-expert in de geschreven pers.


Aanmeldingen en verwijzingen zijn mogelijk voor partnerrelatietherapie en voor individuele therapie voor cliënten met relationele problemen. Indien gewenst kan de therapie (deels) online plaatsvinden. Daarnaast starten we in 2024 met trainingen voor echtparen (Ik zie je graag) en trainingen voor singles (Mild voor jezelf).


Aanmeldingen zijn mogelijk via de websites

https://vanroosmalen-zijlstra.nl

https://sarahhertens.com


Let op!

Partnerrelatietherapie wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

© 2024 van Roosmalen-Zijlstra Psychotherapie