Ruud van Roosmalen

+31 (0)6 51 47 63 89

ruud@vanroosmalen-zijlstra.nl

Kapellerpoort 1

6041 HZ Roermond

Nederland

Ruud van Roosmalen

Mijn naam is Ruud van Roosmalen en ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als psychotherapeut binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).  Na verschillende functies in grote GGZ instellingen ben ik in 2001 begonnen als vrijgevestigd psychotherapeut. Veel mensen uit Roermond en Midden-Limburg kennen mij als oprichter van Buro van Roosmalen.

Naast mijn werk als directeur heb ik me in het verleden verder gespecialiseerd in meerdere vormen van psychotherapie zoals schematherapie, EMDR, echtpaartherapie en mindfulness. Gedreven door nieuwsgierigheid naar en betrokkenheid bij mensen die vastlopen in het leven ben ik mijn vak als psychotherapeut enthousiast blijven uitoefenen.

Vanaf eind 2016 richt ik me weer volledig op het zelf uitvoeren van behandelingen binnen mijn nieuwe praktijk samen met Geertje. Hierbij sta ik garant voor een persoonlijk en vertrouwelijk contact, waarbij ik mijn jarenlange ervaring en expertise inzet om al mijn cliƫnten snel en goed te helpen.
Indien je meer over mij als persoon wilt weten kun je mijn blog lezen over de reis die ik gemaakt heb in de aanloop van mijn beslissing opnieuw een eigen praktijk te beginnen: http://ruudvanroosmalen.waarbenjij.nu
© 2024 Van Roosmalen - Zijlstra GGZ