Geertje Zijlstra

+31 (0)6 47 18 99 58

geertje@vanroosmalen-zijlstra.nl

Kapellerpoort 1

6041 HZ Roermond

Nederland

Geertje Zijlstra

Mijn naam is Geertje Zijlstra en ik ben op 1 juni 1982 geboren in Roermond. Na mijn studie economische psychologie ging mijn hart toch meer uit naar het werken met mensen en heb ik aanvullend klinische psychologie gestudeerd in Tilburg. Vrij snel na mijn afstuderen ben ik begonnen aan de opleiding tot psychotherapeut en heb deze succesvol afgerond. Twee jaar geleden ben ik terug naar Roermond gekomen met mijn gezin. Sinds 2007 werk ik met veel enthousiasme als psycholoog /psychotherapeut in verschillende instellingen binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Tijdens mijn opleiding tot psychotherapeut heb ik me verdiept in cognitieve gedragstherapie, mindfulness en systeemtherapie (waaronder ook relatietherapie). Daarna ben ik me verder gaan specialiseren in traumabehandeling en behandeling van persoonlijkheidsproblematiek met onder andere EMDR en schematherapie. Ik ben lid van de vereniging EMDR Nederland en van het Register Schematherapie.

Vanaf 1 mei 2017 werk ik met veel plezier samen met mijn (stief)vader Ruud van Roosmalen in onze gezamenlijke praktijk voor psychotherapie in Roermond.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat mensen zich snel op hun gemak voelen. Door mezelf te kunnen zijn is het voor de ander die met mij in gesprek is, makkelijker om ook zichzelf te kunnen zijn. Samen een proces aangaan waarbij je als cliƫnt gezien en gehoord voelt vind ik een voorwaarde om echt iets te bereiken.
© 2024 Van Roosmalen - Zijlstra GGZ