Nieuwsfeed

02 Dec 2016

In deze nieuwsfeed zal ik geregeld berichten over uiteenlopende wetenswaardigheden op het gebied van de psychologie, behandelmogelijkheden voor diverse klachten en ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Daarnaast zal ik ook ervaringen die ik opdoe binnen mijn praktijk (uiteraard voldoende geanonimiseerd) delen op deze website, mogelijk aangevuld met ervaringen van cliënten zelf.

Reacties van lezers zijn altijd welkom en kunnen via de mail of het contactformulier van de website naar mij verzonden worden.

Het eerste nieuws is niet meer en niet minder dan het feit dat mijn nieuwe praktijk officieel is gestart en mijn website nu in de lucht is.

Afgelopen 10 jaar ben ik vooral druk geweest met organisatie- en beleidstaken als directeur van een GGZ instelling. Drijfveer hierbij is voor mij altijd geweest om te werken aan een betere GGZ in Nederland. Een nieuwe periode gaat nu in.

Enthousiast en vol passie voor het vak als psychotherapeut ben ik trots om mijn psychotherapiepraktijk in Roermond vanaf vandaag, 1 december 2016, te presenteren.

© 2024 van Roosmalen-Zijlstra Psychotherapie